OPIS PRODUKTÓW
SERY TWARDE : Sery produkowane są na bazie świeżego mleka poprzez jego odpowiednie przygotowanie w procesie technologicznym, użycie podpuszczki, koagulantu a następnie mieszanie, podgrzewanie, prasowanie, utwardzanie, skierowanie do solanki, w koncowym etapie do dojrzewalni gdzie ser nabiera swoich walorów smakowych i jest gotowy do spożycia.
PRODUKTY SEROPODOBNE : Produkty seropodobne produkowane sa na bazie tłuszczu roślinnego .
ZASTOSOWANIE
Produkcja serów topionych, sprzedaż detaliczna-konsumpcja, catering, produkcja pizzy. CECHY I ZALETY PRODUKTÓW Wysoka zawartość tłuszczu i minerałów, niski poziom laktozy, długi okres przydatności do spożycia. OPAKOWANIE Bloki o różnej wadze netto, pakowane w kartony. TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
do 18 miesięcy od daty produkcji. WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w temperaturze 2-4 stopnie C i wilgotności poniżej 80%.
|
© 2022 Bartex • Wszelkie prawa zastrzeżone • Produkty: Agencja brandingowa Moweli Creative