OPIS PRODUKTÓW
Produkty powstałe na bazie białek mlecznych i serwatkowych jako kompozycja różnych produktów mlecznych.
Dostosowane zawartością protein do indywidualnych wymagań klientów w zależności od zastosowania.
ZASTOSOWANIE
Produkty specjalistyczne dostosowane parametrami fizyko-chemicznymi do poszczególnych branż przemysłu spożywczego jak: produkcja lodów, produkcja czekolad, w piekarnictwie, cukiernictwie, słodyczy, wafli, deserów i wielu innych.
CECHY I ZALETY
Szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym.
Doskonała tańsza alternatywa dla standartowego mleka w proszku czyniąc produkt finalny bardziej opłacalny.
OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 25 kg.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 m-cy od daty produkcji.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze ponizej 20 stopni C i wilgotności nie przekraczającej 75%.
|
© 2022 Bartex • Wszelkie prawa zastrzeżone • Produkty: Agencja brandingowa Moweli Creative