Produkty

Preparaty pełne z tłuszczem mlecznym

OPIS PRODUKTÓW
Mieszanki mleka pełnego o obniżonej zawartości protein jsa produkowane na bazie tłuszczu mlecznego i protein mleczno-serwatkowych dostosowanych parametrami fizyko-chemicznymi do indywidualnych wymagań klienta.
 
ZASTOSOWANIE
Głównie przemysł czekoladowy, cukierniczy, produkcja lodów oraz innych gałęzi przemysłu spożywczego.

CECHY I ZALETY
Doskonała alternatywa dla tradycyjnego pełnego mleka w proszku. Szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym.

OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze 25 kg netto.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
Min. 6 miesięcy od daty produkcji.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze poniżej 20ºC i wilgotności nieprzekraczającej 75%.