Produkty

Śmietanka w proszku - Zamienniki z tłuszczem roślinnym

OPIS PRODUKTÓW 
Smietanka w proszku  nadaje napojom efekt zabielenia, poprawiając jednocześnie ich walory smakowe jak: pełność, kremistość ,teksturę.
 
Zabielacze: Produkowane są na bazie olejów roslinnych( palma, kokos) białek serwatkowych . 
 
ZASTOSOWANIE
Do przyrządzania napoi: herbaty, kawy, cappuccino, czekolada do pica etc.
 
CECHY I ZALETY 
Poprawia smak, moc zabielania, doskonała zwilżalność i rozpuszczalność, smak kremowy, mleczny podkreślajacy gorzki posmak kawy.
 
OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 10-15 -25 kg.
 
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOZYCIA
12 miesiecy od daty produkcji.
 
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt powinien byc przechowywany  w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze ponizej 20°C i wilgotnosci nieprzekraczającej 75%.