Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU - FCMP 26/20- FCMP 26/14- FCMP 26/10PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKUKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER ŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
Produkty / ZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU
OPIS PRODUKTÓW
Mieszanki mleka pełnego  o  obniżonej  zawartości  protein  jsa produkowane na  bazie  tłuszczu mlecznego i protein mleczno-serwatkowych dostosowanych parametrami fizyko-chemicznymi do indywidualnych wymagań klienta.
 
ZASTOSOWANIE
Głównie przemysł czekoladowy, cukierniczy, produkcja lodów oraz innych gałęzi przemysłu spożywczego.

CECHY I ZALETY
Doskonała alternatywa dla tradycyjnego pełnego mleka w proszku. Szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym.

OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze 25 kg netto.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
Min. 6 miesięcy od daty produkcji.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA 

Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze poniżej 20ºC i wilgotności nieprzekraczającej 75%.