
Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKU- SMP Paslek Lux - SMP Paslek - SMP Cukiernicze LUX- SMP do lodów ML 30- SMP do lodów ML 25- SMP Cukiernicze - Lodek 20- SMP BARTEX- SMP Piekarnicze BAKERYKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER ŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
Produkty / ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKU

OPIS PRODUKTÓW
Produkty powstałe na bazie białek mlecznych i serwatkowych jako kompozycja różnych produktów mlecznych.
Dostosowane zawartością protein do indywidualnych wymagań klientów w zależności od zastosowania.
ZASTOSOWANIE
Produkty specjalistyczne dostosowane parametrami fizyko-chemicznymi do poszczególnych branż przemysłu spożywczego jak: produkcja lodów, produkcja czekolad, w piekarnictwie, cukiernictwie, słodyczy, wafli, deserów i wielu innych.
CECHY I ZALETY
Szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym.
Doskonała tańsza alternatywa dla standartowego mleka w proszku czyniąc produkt finalny bardziej opłacalny.
OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 25 kg.
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 m-cy od daty produkcji.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze ponizej 20 stopni C i wilgotności nie przekraczającej 75%.
|