Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKUKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER ŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE - Ser Cheddar - Ser Edamski - Ser Gouda - Ser Mozzarella - Produkty seropodobne MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
Produkty / SERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE
OPIS PRODUKTÓW 
SERY TWARDE : Sery produkowane są na bazie świeżego mleka poprzez jego odpowiednie przygotowanie w procesie technologicznym, użycie podpuszczki, koagulantu a następnie mieszanie, podgrzewanie, prasowanie, utwardzanie, skierowanie do solanki, w koncowym etapie do dojrzewalni gdzie ser nabiera swoich walorów smakowych i jest gotowy do spożycia.
 
PRODUKTY SEROPODOBNE : Produkty seropodobne produkowane sa na bazie tłuszczu roślinnego . 
 
ZASTOSOWANIE
Produkcja serów topionych, sprzedaż detaliczna-konsumpcja, catering, produkcja pizzy.

CECHY I ZALETY PRODUKTÓW
Wysoka zawartość tłuszczu i minerałów, niski poziom laktozy, długi okres przydatności do spożycia.

OPAKOWANIE
Bloki o różnej wadze netto, pakowane w kartony.
 
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
do 18 miesięcy od daty produkcji.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w  temperaturze 2-4 stopnie C i wilgotności poniżej 80%.