Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKUKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER - Preparat do produkcji jogurtów z tłuszczem roślinnym *YOGER* - Proszek jogurtowy- Proszek mleczno jogurtowy BARTEXŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
Produkty / PROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER
OPIS PRODUKTÓW 
Produkowany na bazie mleka w proszku odtłuszczonego
ZASTOSOWANIE
Przemysł czekoladowy, przemysł tłuszczowy, przemysł lodowy, domowa produkcja jogurtów.
 
CECHY I ZALETY 
Produkty nadają finalnemu wyrobowi posmak jogurtowy . 
 
OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 25kg.
 
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 miesięcy od daty produkcji.
 
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu
w temperaturze poniżej 20 stopni C i wilgotności nieprzekraczającej 75%.