Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM - FFMP 26/26 - FFMP 26/24- FFMP 26/20- FFMP 26/14- FFMP 26/10PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKUKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER ŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
Produkty / PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM
OPIS PRODUKTÓW
Produkty powstałe na bazie białek mlecznych oraz tłuszczu roślinnego. Dostosowane zawartością tłuszczu i białka  do indywidualnych wymagań klientów w zależności od zastosowania.

ZASTOSOWANIE
Mieszanki mleczne wzbogacone tłuszczem roślinnym (palmowym lub kokosowym) świetnie sprawdzają się:
w piekarstwie, cukiernictwie, do produkcji lodów, czekolad, herbatników, ciast i ciastek, zup,  kremów,  sosów,  premiksów  spożywczych,  napojów,  jogurtów,  zabielaczy  do  kawy i herbaty, deserów i wielu innych.
 
CECHY I ZALETY PRODUKTÓW
Szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym. Doskonała tańsza alternatywa dla standartowego mleka w proszku.
Zawarty tłuszcz rośinny nie ma zdolności jełczenia jak tłuszcz mleczny stąd znacznie wydłużony okres przydatności do spożycia do 24 m-cy co jest dodatkowym atutem.
 
OPAKOWANIE
Worki papierowe czterowarstwowe z wkładką polietylenową o wadze netto 25 kg. 
 
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA 
Maksymalnie 24 m-ce od daty produkcji.
 
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu  w temperaturze ponizej 20ºC i wilgotności nieprzekraczającej 75%.