Produkty
MLEKO W PROSZKUSERWATKA W PROSZKUZAMIENNIKI MLEKA PEŁNEGO W PROSZKU PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM PREPARATY PEŁNE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM INSTANT ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO W PROSZKUKONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCHKONCENTRAT BIAŁEK MLECZNYCHPERMEATLAKTOZAPROSZKI JOGURTOWE / PREPARAT YOGER ŚMIETANKA W PROSZKU / ZAMIENNIKI Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM KAZEINA I KAZEINIANYSERY TWARDE / PRODUKTY SEROPODOBNE MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY- Masło bloki - Masło formowane - Bezwodny tłuszcz mleczny AMF
Produkty / MASŁO I BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY
OPIS PRODUKTÓW
Masło powstaje w wyniku zmaślenia słodkiej , wysokopateryzowanej śmietanki.
Jego głównymi składnikai są: tłuszcz (82%) i woda (max 16%).

ZASTOSOWANIE
Konsumpcja -detal, HORECA, piekarnictwo, cukiernictwo.
 
CECHY I ZALETY
Naturalne i łatwo przyswajalne witaminy pochodzące z mleka ,które śa niezbędne do prawidłowego rozwoju organizmu.Szczególnie cenne są witaminy rozpuszczalne w tłuszczach: A, D, E, K.
 
OPAKOWANIE
Karton-blok 20-25 kg, paczkowane w kostkach a 200 gr.

TERMIN PRZYDATNOSCI DO SPOŻYCIA
30 dni od daty produkcji.
 
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze ponizej 7 stopni C w kontrolowanej wilgotnosci do 85%.